Principalele avantaje ale prezentului serviciu 

 

Manual politici și proceduri contabile personalizat Economie de timp 

Prezentul manual este personalizat, se crează în funcție de nevoile specifice ale beneficiarului și poate fi direct utilizat, fără alte intervenții personale (versiunea „gata de printat”-fișier .pdf), sau poate fi adaptat, după nevoie (versiunea editabila-fișier .doc). Livrarea se face în numai 15 minute din momentul confirmării plății. 

 

Manual politici și proceduri contabile editabil Conținut 100% editabil 

Dacă se optează pentru versiunea editabila, întregul conținut poate fi adaptat/modificat astfel încât să se includă elemente particulare societății pentru care a fost întocmit. 

 

Manual de politici și proceduri contabile personalizat Manual de politici și proceduri contabile personalizat 

Fiecare manual pe care îl edităm este personalizat, în funcție de nevoile societății. Putem astfel să edităm sute de versiuni diferite ale manualului, în funcție de domeniul principal și/sau secundar de activitate, politicile contabile proprii societății, opțiunile privind includerea în manual a diferite alte elemente specifice activității societății. Devine "complicat" ca două manuale astfel editate să fie identice.  

 

Manual politici și proceduri contabile  Garanția 200% 

Toate manualele de politici și proceduri contabile beneficiază de garanția 200%, ceea ce înseamnă că dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, păstrezi manualul și primești integral suma plătită. 

 

Manual politici și proceduri contabile model Politici și proceduri complexe și complete 

Cu un conținut care se întinde pe un număr de pagini cuprins între 100 și 170 (în funcției de specificul societății și de opțiunile proprii), prezentul manual este unul foarte complex și complet, răspunzând tuturor nevoilor specifice unei societăți comerciale. Edităm manuale de politici și proceduri contabile din 2011. De atunci, am făcut zeci de modificări parțiale (pe măsura modificării legislației specifice) și modificări generale (trecerea de la ordinul 3055/2009 la ordinul 1802/2014). Fiecare variantă a adus, pe lângă modificările impuse de legislație, revizuiri și îmbunătățiri suplimentare. 

 

Manual politici și proceduri contabile actualizat Siguranță și încredere 

Datorită complexității și gradului de cuprindere, prezentul manual poate fi utilizat atât intern, ca bază a contabilității și obiect de lucru, cât și în relațiile cu autoritățile statului. 

 

Manual politici și proceduri contabile personalizat Economie substanțială de bani 

A genera intern acest manual presupune zeci, poate sute de ore de muncă. Prețul pentru aceste ore de efort depășește de zeci, chiar sute de ori prețul aproape nesemnificativ pe care vi-l propunem între 78 și 98 lei. 

 

Manual politici și proceduri contabile control ANAF Îndeplinește obligațiile legale, te scapă de amendă 

Lipsa manualului se sancționează cu amendă de până la 4.000 lei. Puteți evita această sancțiune cu o sumă cuprinsă între 78 și 98 lei, prețul prezentului manual. 

 

Rețineți 

 Manualul de politici contabile este un instrument de lucru necesar oricare societăți. Politicile contabile sunt, sumarizate, parte a situațiilor financiare. Este bază de lucru pentru departamente de contabilitate dar și pentru utilizatorii de informații contabile. 

Manualul de politici contabile asigură aplicarea unitară a tratamentelor contabile și elimină eventualele interpretări eronate date unor activități ale societăților.